Monday, July 12, 2010

hadiah dari pengetua

hari ni aq telah mendapat hadiah berupa barang perhiasan sejumlah $4000 US dolar..satu buah rumah banglo 4 tingkat, satu biji buah kereta exora kesukaanku. penginapan 5 hari 4 malam di Korea dan wang tunai sebanyak 10 000 ringgit malaysia..wahh kalau la aq dapat semua ni mau nya aq kaya! korang nak? boleh..tapi dalam mimpi la..itu semua hanyalah angan2 aq yang macam pak pandir tu je..sebenanya pengetua aq yang dah tua tue eh eh bukan r tak tua mana pun..saja gurau..tadi dia telah datang ke kelas aq dan telah menganggu pembelajaran aq dan ketika itu tengah nak tido tue zzz..dia datang nak bagi hadiah tuk budak yang dapat tempat pertama hingga ketiga dan aq tergolong dalam kelompok itu jadi aq pun dapat la hadiah dari dye..actually dye dah janji nak kasi chocolate cadbuary yang sedap tue dan aq telah pun terbayang2 nak memakannya dan menghisap chocolate itu dengan penuh perasaan tapi apa kan daya dye tak jadi nak bagi alasannya nanti kalau bagi chocolate kita akan makan and terus tak ingat pemberian dye so dye bagilah hadiah yang boleh mengingatkan dya..hadiah ni bukan sebarang hadiah ok ni di import dari luar negara ok! korang ada? wahh..tiba2 aq terasa bangga ni asal?.. hadiah dye tak la besar mana tapi aq hargai..
anyway, aq happy sangat dapat hadiah dari pengetua coz secara pribadi..korg ada? 
ni gambar hadiah yang dye kasi kat aq and yang tergolong untuk mendapat hadiah tue..

ni dari mekkah..beg tuk ltk handphone..berliplap-liplap..letak kat tempat gelap
pun boleh nampak kau tau..!
ni pen dari jepun tau..tengok tue muka patung tue ada macam maruko x?
pen ni cute sangat..aq suka..

kalau nak tahu dua2 benda ni ada kebaikannya..satu aq leh letak handphone satu lagi boleh aq menulis..i like its...thanks PN.HAMIDAH..i love it..^_^ oh ya de yang dapat pensil box tau buatan indonesia..

1 comment:

  1. lalalalalalala...........
    em.....
    huhuhu....

    ReplyDelete

kata2 dari korg yg wt aq tersenyum :)